OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİDİR Okul Aile Birliği Genel Kurul

Toplantı Çağrısı

Sayın Veli;

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı

20/10/ 2022 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda  saat 15:30 'da yapılacaktır.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantımız 27/10/2022 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda  saat 15:30 'da yapılacaktır. Toplantı ile  ilgili  gündem aşağıya çıkarılmış olup, öğretmenlerimizin  Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek toplantıya iştiraklerini bekleriz.

Özlem ÖZDEMİR

Okul  Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile  Birliği  Yönetmeliği  Hakkında  Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)  ve  Divan  Kurulu  Başkanı  ile  Yazmanın  Seçimi

5. Okul Müdürü  Özlem ÖZDEMİR'in  Konuşması

6. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülerek ibra edilmesi.

7. Yeni Yönetim ve Denetleme  Kurulunun Seçilmesi ( Denetim Kuruluna Veliler Arasından  1 Asil, 1 Yedek; Öğretmenler Arasından 2 Asil, 2 Yedek Üye Seçimi;  Yönetim Kurulu 5 asil 5 yedek)

8. Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

9. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

10. OGYE ( Okul Gelişim Ekibi ) için veli seçimi yapılması

11. Öğrencilerin Sosyal Etkinlik Çalışmalarına Yardımcı Olacak Gönüllü Velilerin Seçimi, Gönüllü Veli Başvuru Formlarının Dağıtılması.

12. Dilek ve Temenniler

18.10.2022 146